top of page

ONZE VOORWAARDEN

Quinta Fonte is een kindvrije accomodatie en neemt uitsluitend boekingen voor volwassen (18+) gasten aan.

Ook is Quinta Fonte een rookvrije accomodatie. Roken is uitsluitend op een tweetal aangewezen plekken op ons terrein toegestaan, niet op de overige publieke gelegenheden zoals bij het zwembad en niet in de accomodaties.

Hoewel we enorm van dieren houden zijn huisdieren bij ons in de gastenverblijven helaas niet toegestaan.

Voor schade aan of vermissing van uw eigendommen of onverhoopte ongelukken tijdens uw reis en verblijf kunnen we helaas geen aansprakelijkheid dragen. Zorg vooral zelf voor een reisverzekering met voldoende dekking.

In- en uitchecken: Inchecken kan vanaf 16:00, uitchecken dient vóór 11:00 te gebeuren. 

East algarve tavira Bed and Breakfast gay hosts gay friendly boutique hotel boetiek hotel

BELEID BETALEN EN ANULEREN

Op het moment van reserveren wordt een aanbetaling van 50% van de verblijfskosten in rekening gebracht. Het restant dient 30 dagen voor aankomstdatum voldaan te zijn. Bij boekingen waarbij de aankomstdatum binnen de 30 dagen ligt zullen de volledige kosten ineens in rekening gebracht worden.

Kosteloos annuleren kan tot 3 maanden voor de aankomstdatum, daarna worden annuleringskosten ter hoogte van de aanbetaling in rekening gebracht. Vanaf 30 dagen voor aankomst is annuleren niet meer mogelijk. Voor onvoorziene omstandigheden en overmacht zoals ziekte, geannuleerde vluchten en dergelijke kunnen wij helaas geen aansprakelijkheid dragen. Zorg vooral zelf voor een goede reis- en annuleringsverzekering.

bottom of page